Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Fırsatlar ::::: Anadolujet'le Uygun Araç Kiralama Fırsatları...        

      Ekleme Düzenleme Fırsat Tarihleri Okunma Yazan
    01 Ekim 2013 10 Eylül 2013
10 Haziran 2014
1059 hakangeziyor
 
  Anadolujet'le Uygun Araç Kiralama Fırsatları...

AnadoluJet - National Car Rental işbirliği ile artık daha ekonomik araba kiralayabileceksiniz. AnadoluJet ile gerçekleştirdiği seyahatin konforunu karada da sürdürmek isteyen yolcular, AnadoluJet - National Car Rental işbirliği ile istedikleri araçları çok uygun fiyatlara kolaylıkla kiralayabilecekler. Anadolujet yolcuları; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır, Batman, Bodrum, Erzurum, Dalaman, Kayseri, Kuşadası , Sivas, Marmaris, Mardin ve Hatay illerindeki National Car Rental ofislerinde bu hizmetten yararlanabilecekler. Önümüzdeki günlerde bu illere yenileri de eklenecek ve hizmet ağı daha da genişleyecek.

10 Haziran 2014 tarihine kadar 49 TL'den başlayan fiyatlar ve National güvencesiyle araç kiralamak isteyen Anadolujet yolcuları; AnadoluJet uçak biletlerini aldıktan sonra   www.yesnational.com linkini kullanarak araç kiralama işlemlerini tamamlayabilecekler.

Örnek fiyat tablosu ve diğer detaylar hakkında www.anadolujet.com internet sitesini inceleyebilirsiniz.
 
İyi uçuşlar...

Kaynak: Anadolujet



Not: Sitemizin herhangi bir havayolu/şirketle ilgisi bulunmamaktadır. Yazılan yazılar/haberler/fırsatlar site misafirlerini bilgilendirmeye yöneliktir.









 Yazılan Yorumlar...
  Henüz Yorum Yazılmamıştır
 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.