Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Fırsatlar ::::: Anadolujet'le Ankara ve Bodrum'da Uygun Otopark Fırsatı        

      Ekleme Düzenleme Fırsat Tarihleri Okunma Yazan
    30 Ekim 2013 29 Ekim 2013
29  Aralık 2014
1668 hakangeziyor
 
  Anadolujet'le Ankara ve Bodrum'da Uygun Otopark Fırsatı

Türkiye'nin hızla büyüyen ve en fazla yurt içi uçuş noktasına sahip havayolu markası olan AnadoluJet'in yolcularına sunduğu ayrıcalıklar devam ediyor. Yolcular, AnadoluJet ile seyahatlerini gerçekleştirirken, otomobilleri de artık "AnadoluJet Park&Fly" otoparkında güvende. 

İlki Bodrum'da açılan "AnadoluJet Park&Fly" otopark hizmeti 17 Kasım 2011'den bu yana Ankara'da da uygulanıyor. AnadoluJet yolcularının ve Türk Hava Yolları Miles&Smiles üyelerinin bu hizmetten Bodrum'da ilk gün ücretsiz, sonraki günler 12 TL; Ankara'da ise günlük 12 TL karşılığında faydalanabildikleri otoparkta, Miles&Smiles üyelik formunu dolduran ve üye olan yolcular da hemen bu avantajdan yararlanabiliyorlar. 

Ankara Esenboğa Havalimanı'na 200 m. uzaklıkta, 400 araçlık kapasiteye sahip AnadoluJet Park&Fly otoparkları ile AnadoluJet yolcularına daha kaliteli hizmet ve uçuşlarını daha rahat gerçekleştirme imkanı sunuluyor.

Otopark hizmetinden yararlanmak isteyen yolcuların, gidiş-dönüş AnadoluJet  uçuşlarına ait biniş kartlarını veya Miles&Smiles üyesi yolcularımızın Miles&Smiles kartları ile birlikte THY uçuşlarına ait gidiş-dönüş biniş kartlarını otopark görevlisine ibraz etmeleri gerekiyor.

Otopark hakkında daha detaylı bilgi için www.parkandfly.com.tr internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 
 
Kaynak: Anadolujet
 
 
 
 
Not: Sitemizin hiçbir havayolu/şirketle ilgisi bulunmamaktadır. Yayımlanan haberler/fırsatlar/yazılar site misafirlerini bilgilendirmeye yöneliktir.









 Yazılan Yorumlar...
  Henüz Yorum Yazılmamıştır
 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.