Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Fırsatlar ::::: Sunexpres'ten Konya'ya Özel Kampanya...        

      Ekleme Düzenleme Fırsat Tarihleri Okunma Yazan
    29  Aralık 2013 28  Aralık 2013
02 Mayıs 2014
906 hakangeziyor
 
  Sunexpres'ten Konya'ya Özel Kampanya...

SunExpress, İzmir'den uçtuğu 42. destinasyon olan Konya'ya özel bir kampanya düzenleyerek, bütün Konya uçuşlarında 35 koltuğu 42 TL'den satışa açtı.
 
Türk Havayolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, İzmir'den 42. destinasyonu Konya'ya özel bir kampanya düzenliyor. Her iki ilin plakalarından esinlenilen kampanya çerçevesinde, İzmir-Konya uçuşlarında ilk 35 koltuk 42 TL'den satışa açıldı. 
 
İstanbul dışında başka hiçbir yerle havayolu bağlantısı olmayan Konya, SunExpress ile İzmir'e bağlanıyor. İlk uçuşu 31 Mart'ta gerçekleşecek olan İzmir-Konya uçuşu için düzenlenen kampanya çerçevesinde 31 Mart ile 2 Mayıs arasındaki bütün uçuşlarda 35 koltuk 42 TL'den satılacak.  
 
Geçtiğimiz yıl İzmir'i aktarma merkezi yapan SunExpress, İzmir'den uçuş ağını her geçen gün arttırıyor. Bu yaz sezonu itibariyle yurtdışında Kopenhag, Helsinki Paris (CDG), Lyon ve Nantes, iç hatlarda ise Konya'yı uçuş ağına dahil ediyor. Konya'yı haftada üç uçuş ile (Pazartesi, Çarşamba ve Cuma) İzmir'e direkt bağlamakla da kalmayan SunExpress,  İzmir üzerinden Avrupa'da 8 kente Basel, Berlin, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Frankfurt-Hahn, Köln, Münih ve Stuttgart'a bağlıyor.

Kampanyanın hangi hatlar dahilinde geçerli olduğunu ve diğer detayları www.sunexpress.com/tr internet sitesini inceleyebilirsiniz.
 


Not: Sitemizin herhangi bir havayolu/şirketle ilgisi bulunmamaktadır. Yazılan yazılar / haberler / fırsatlar site misafirlerini bilgilendirmeye yöneliktir.









 Yazılan Yorumlar...
  Henüz Yorum Yazılmamıştır
 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.