Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Haberler ::::: Bizden Haberler (Hakangeziyor Yine Geziyor)        


Ülke Şehir Ekleme Düzenleme Okunma Yorum Yazan 
  01 Temmuz 2011 2583 13 Erdin İVGİN 
 
  Bizden Haberler (Hakangeziyor Yine Geziyor)

Sitemizin kurucularından Hakan yine yaptı yapacağını. 2-9 Temmuz 2011 tarihleri arasında Hakan ile iki arkadaşımız Mesut ve Cem Budapeşte ve Viyana'ya gidiyor. Yolculuk oldukça düşük maliyetli yapılıyor. Hakan ucuz uçuşları buldu, uygun kalma yeri ayarladı, ayrıntılı hazırlık yaptı. Ancak ayrıntıları Hakan dönünce öğreneceksiniz.

Hakan yokken işimiz artacak ama ne yapalım elimizden geleni yapacağız.

Güzel anılar, keyifli yazı ve fotoğraflarla en kısa sürede buluşmak üzere Hakan Mesut ve Cem İyi yolculuklar...

Gezialemi Ekibi





 

Ana Sayfa
         
Ana Sayfa
 




 Yazılan Yorumlar...
NEŞE
(06 Temmuz 2011)

Sevgili Hakan,ne güzel sizlerden iyi haberler almak..Yarın Schönbrunn dasınız herhalde,bir de Belvedere var tabii,Gustav klimt ve Egon Schiele salonlarını benim için de gezin,Hundertwasser i de gezin,şahane ve ilginç bir mimari...Sevgiler..

hakangeziyor
(06 Temmuz 2011)

Herkese Viyanadan selam. Hava guzel,otel guzel,sehir guzel.Hofburg bitti, yarin diger iki saray var sirada. Herkese iyi aksamlar ve selamlar.

Mesut Ünal
(05 Temmuz 2011)

Yahuu gelert tepesindeki magnetlerden alsaydık aslında:)

NEŞE
(04 Temmuz 2011)

Hakan,memnun kalmayanları bir daha "atta" ya götürme !Gödöllö yü görmedim,orada güzel bir barok saray var,dönüşte anlatırsın Hakan...Çok sevgiler..

hakangeziyor
(04 Temmuz 2011)

arkamdan neler yazmislar :) nankorler...neyse siz onlara bakmayin. tum program eksiksiz uygulaniyor. bugun buda tarafini hallettik. gece
esutu geri gonderiyoruz. biz cemle devam. insallah yarin godollo, margit adasi ve tekne turu yapacagiz. herkese selamlar...

Erdin İVGİN
(03 Temmuz 2011)

Sevgili Hakan, Mesut ve Cem
Eminim güzel bir gezi olacak. Çünkü ekip gerçekten iyi. Ancak ekipten fireler olmaya başlamış Nedir o yürümem, akşama kadar yatacağım :)
Şaka bir yana, bir kenti tanımanın en iyi yolu bol bol yürümektir. Mesut ve Cem
bacaklarınıza kuvvet Hakanla birlikteyken buna ihtiyacınız olacak.

NEŞE
(03 Temmuz 2011)

Yatanlara ve gezenlere selam olsun !Yürümek işin şanındandır,tramvaylar da emre amade ama Hakan,kaptan olarak ağırlığını koymuş gibi...Tuna boylarını iyi ezberleyin,hocanım olarak gelince sınav yapacağım....

Mesut Ünal
(03 Temmuz 2011)

Neymis kahramanlar meydani, yahudi mahallesi, adrassy bulvari, gotik motik derken parlamento binasinin onune cikiverdik. Cem 15 demis bana gore 25 kesin daha fazlasini bilemiyorum:) bi de demiski estergon mestergona gidecekmisiz, hic isim olmaz, aksama kadar yatacam:))

Cem
(02 Temmuz 2011)

Hakan abi kendinden bahsediyorsun ama Mesutla benden hic sőz etmiyorsun. Ayrica,yaklasık 15 kilometrelik yürüyüşten sonra Mesutla benim cenaze namazindan da tik yok bakiyorum :)

hakangeziyor
(02 Temmuz 2011)

Budapesteden selamlar. Kaldigimiz Hostelde baglanti yakalayinca guzel dileklerinize karsilik vermek istedim. Her sey harika. Hostel super. Merkezde. Sehir sakin. Gun icinde bir kac kez kisa aralikli yagmura yakalandik. Ama sorun yok. Yarin istikamet Esztergom, Visegrad ve Szentendre. Kendinize iyi bakin. Gorusmek uzere.
(Erdincim, ufak bir duzeltme...Gezimiz 02-09 Temmuz arasi)

Ferudun Babacan
(01 Temmuz 2011)

Hakan Geziyor...

Erdin İVGİN
(01 Temmuz 2011)

Hakan iyi yolculuklar. Döndüğünde ayrıntılı bir yazını bekliyoruz.

NEŞE
(01 Temmuz 2011)

Sevgili Hakan,Ankara ya da tesadüfen şöyle arada bir uğruyorsun gibi bir durum var...(!).Şaka tabii,siz gezdikçe ben de mutlu oluyorum,sefanız olsun,güle güle gidin gelin,bizi de hatırlayın oralarda,orta Avrupa ya bayılırım..

 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.