Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Haberler ::::: Skyscanner'a Göre UFO’lara rastlayabilecek en iyi 7 yer        


Ülke Şehir Ekleme Düzenleme Okunma Yorum Yazan 
A.B.D. Nevada   06 Ekim 2011 2970 0 Erdin İVGİN 
 
  Skyscanner'a Göre UFO’lara rastlayabilecek en iyi 7 yer

Avrupa'nın bir numaralı uçak bileti arama motoru Skyscanner, UFO'larla yakın bir karşılaşma sağlayabileceğiniz 7 en iyi yeri önerdi. Listeyi hazırlarken yer  bilgilerini X-Files'daki Mulder ve Scully'den almışlar.
 
1. Roswell, Nevada
Roswell ile başlamak zorundaydık. UFO/uzaylı/dünya-dışı-varlık tarihçesi/efsanesi için dillere destan olmuş merkez üssü "51. Bölge" Nevada'daki Roswell yakınlarında bulunur. İddiaya göre ABD askerleri, 1947'de, burada tanımlayamayan bir uçan nesne enkazı yakalamışlardır. Roswell'de UFO turu yapabilirsiniz ama 51. Bölge girilmesi yasak alan olarak tanımlanmıştır.
 
2. Yenikent, Türkiye
İstanbul, Bodrum, Antalya... Karadeniz'de bulunan şirin bir kasaba olan Yenikent, tabiki de ülkemizin en turistik yöresi değil. Ancak az ziyaret edilen bu pek sakin kasaba, 2008'de meydana gelen ve kayda alınabilmiş en önemli UFO görüntüsü olduğu söylenen "flaş gibi parlayan tanımlanamayan ışıklı cisimler" videosu sayesinde, Uzaylı takipçilerini tekrar UFO görürüm umuduyla kendine çekmeye devam ediyor.
 
3. Sag Limanı, Nova Scotia, Kanada
Sag Limanı uçan dev bir nesnenin 4 Ekim 1967'de denize çakıldığı yerdir. Uçan cismin ABD ve Sovyet denizaltıları tarafından takip edildiği de söylenen bu rivayette, kimsenin hala batığı çıkarmaya çalışmaması da ayrı bir garipliktir. (Resimde görülen yer Nova Scotia'daki Peggy's Limanı'nın görselidir. Sag Limanı gizlendiği için resmi yok maalesef.)
 
4. Rainier Dağı, Washington, USA
Bu UFO'ların ABD ile alıp veremediği nedir? Çoğunlukla ABD sınırları içinde takılıyorlar.1951'deki Lubbock ışıkları ve 1957'deki Levelland'daki bir sürü ışıklı nesne Teksas'ta ortaya çıktı. Ama 1947'de Washington'da Rainier Dağı'nda gerçekleştiği söylenen kaza (Roswell ile aynı yıla denk gelmesi ürkütücü değil mi?), "uçan daire" teriminin ilk kullanıldığı olaydır.
 
5, Cardiff, Galler
2009'da İngiltere Savunma Bakanlığı'nın çözümlenememiş dosyaları açıklanmasıyla, bu dosyaların arasında uzaylılarla karşılaştığını iddia edenlerin de olduğu görüldü. Bunlardan biri Cardiff'ten bir kişiydi. Bu kişinin dosyadaki ifadesinde, arkadaşlarıyla yaptığı piknik sırasında UFO'ların köpeğini kaçırıp, arabası ve çadırını da aldığını iddia ettiği görülmekteydi.
 
6. San Clemente, Şili
Uzaylılar, birazcık korkutucu olmasına rağmen, ticaret yapmak için gayet elverişlidirler. UFO meraklılısı turistleri yemlemek için dünyanın tek 'UFO yolu'nu yaratan Şili'nin San Clemente şehri bunlardan biridir. Zaten Şili'de, Salar de Tara gibi bu dünyanın dışından olduğunu düşündürüecek o kadar çok yer var ki...
 
7. Bonnybridge, İskoçya
İskoçya'nın "UFO başkenti" aslında taşıdığı gizemlerle Rosewell olmalıydı ama uzaylı uzmanlarının "Falkirk Üçgeni" olarak tanımladığı Bonnybridge'dir. Bu yakıştırmanın nedeni büyük ihtimalle yakınlarında bulunan Grangemouth'taki yağ rafinesinin saçtığı garip ışık hüzmeleri olmalı. Ya da değil. Gerçeği öğrenmek isterseniz gidip görmenizi öneririz...
 
 
Kaynak: Yazının orijinaline ulaşmak isteyenler UFO'lara rastlayabileceğiniz en iyi 7 yer - Skyscanner internet sayfasını inceleyebilirler.
 




 
A.B.D.
Ana Sayfa
          Nevada
Ana Sayfa
 

"Skyscanner'a Göre UFO’lara rastlayabilecek en iyi 7 yer" Haberini İlgilendiren Ülke ve Şehirler:

ABD Genel (A.B.D.), Cardiff (Galler), İskoçya Genel (İskoçya), Nova Scotia (Kanada), Şili Genel (Şili),



 Yazılan Yorumlar...
  Henüz Yorum Yazılmamıştır
 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.