Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Haberler ::::: Amsterdam Ücretsiz Yürüyüş Turları Rehberi...        


Ülke Şehir Ekleme Düzenleme Okunma Yorum Yazan 
Hollanda Amsterdam   03 Mart 2012 4606 0 hakangeziyor 
 
  Amsterdam Ücretsiz Yürüyüş Turları Rehberi...

Kanallar şehri Amsterdam... Kuzey Avrupa'nın en çok merak edilen ve ziyaretçi çeken başkentlerinden Amsterdam'da da hiç ücret ödemeden ya da memnun kaldığınız takdirde istediğiniz kadar bahşiş ödeyerek katılabileceğiniz yürüyüş turları düzenleniyor. Amsterdam'da ücretsiz yürüyüş turları, 14 farklı şehirde ücretsiz yürüyüş turları düzenleyen Avrupa'nın en büyük organizasyonu "Sandemans NewEurope" un Amsterdam şubesi tarafından yerine getiriliyor. Aşağıda bu organizasyonun düzenlediği ücretsiz yürüyüş turları hakkında bilgi verilmektedir.

SANDEMANS NEWEUROPE AMSTERDAM 2004 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde ilk kez faaliyetine başlayan Sandemans turlarının, Amsterdam'daki geçmişi 2007 yılına dayanıyor. Ücretsiz yürüyüş turu her gün iki kez düzenleniyor. Katılımcılar, Merkez Tren İstasyonunun önündeki Turizm Danışma Merkezi önünde saat 11.00 ve 13.00'de toplanıyorlar. Turların başlangıç noktası ise Dam Meydanındaki Ulusal Anıtın önü. 11.15 ve 13.15'te başlayan tur yaklaşık 3 saat sürüyor.

Peki tur boyunca nereleri görme şansınız oluyor ? İşte liste:
• The Old Church
• The Red Light District
• The Jewish Quarter
• Royal Palace
• The Jordaan District
• The Anne Frank House
• The Dutch East India Company
• The Begijnhof Convent
• Masterpieces of Dutch Art
• The Widest Bridge and Narrowest House



Tura katılmak için önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor ve bu rezervasyonun bedeli 3 Euro. İlk yola çıktığında turlar tamamen ücretsizdi ancak son dönemlerde rezervasyon ücreti altında küçük miktarlar talep ediliyor. Yine de bahsi geçen rakam son derece düşük. Tur sırasında rehberinize şehirle ilgili her türlü soruyu, en iyi restoranı, en ucuz barı, en eğlenceli mekanı vb. sorabilirsiniz. Bunun dışında "Sandemans NewEurope", arzunuz üzerine ücretli özel turlar da düzenliyor.

Daha detaylı bilgi almak isteyenler www.newamsterdamtours.com internet sitesini inceleyebilirler.

İyi yürüyüşler...

Hazırlayan: M. Hakan Özbaran / Gezialemi.com



NOT: Yukarıda belirtilen hususlar, ilgili web sitesinin incelenmesi ve ihtiyaç duyulacak temel bilgilerin özetlenmesinden oluşmaktadır. Tek amacı Amsterdam şehrini ziyaret etmeyi düşünen kişilere farklı alternatifler sunmak olan bu haberde yer alan bilgilerin güncel olmasına azami özen gösterilmektedir. Bu konuda sitemizi takip eden dostlarımızın desteğine her zaman açığız. Tüm çabalara rağmen eksik, hatalı ya da güncel bilgiler olmamasından dolayı www.gezialemi.com sitesinin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.









 
Hollanda
Ana Sayfa
          Amsterdam
Ana Sayfa
 




 Yazılan Yorumlar...
  Henüz Yorum Yazılmamıştır
 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.