Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Haberler ::::: İzmir Sunexpress'in Yeni Aktarma Merkezi Oluyor...        


Ülke Şehir Ekleme Düzenleme Okunma Yorum Yazan 
Türkiye İzmir   05  Aralık 2013 941 0 hakangeziyor 
 
  İzmir Sunexpress'in Yeni Aktarma Merkezi Oluyor...

Türk Hava Yolları (THY) ile Alman Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress Havayolları, 2014 yaz sezonunu 6 yeni uçuş merkeziyle satışa açtı. İzmir ve Antalya'dan iç ve dış hatlarda en fazla noktaya uçan şirket,  İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği aktarmalı uçuşlarına ağırlık vererek, Ege'nin incisinden dış hatlarda Danimarka'nın başkenti Kopenhag, Finlandiya'nın başkenti Helsinki ve Fransa'da Paris (CDG), Lyon ve Nantes'e, iç hatlarda Konya'yı uçuş ağına katacak.

İzmir'den dış hatlarda haftada 200 uçuş ile Avrupa'da 26 noktaya uçacak SunExpress, iç hatta 15 noktaya haftada 204 uçuş gerçekleştirecek. Türkiye ile Almanya arasında en fazla uçuş gerçekleştiren havayolu SunExpress, 2014 yaz sezonuyla Anadolu direkt uçuşlarını sürdürerek Türkiye ile Almanya arasında haftada 528 uçuş gerçekleştirecek. Geçen yıl İzmir'i aktarma merkezi yaparak bir ilki gerçekleştiren SunExpress'in Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, İzmir'den en son iç hatlarda Batman, dış hatlarda Lefkoşa'yı uçuş ağlarına kattıklarını belirterek, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün (SHGM) onayının ardından iç ve dış hatlarda 6 yeni merkeze uçuş başlatacaklarını söyledi.

Bu yaz Stockholm ve Oslo'ya yeniden uçuş düzenlemeye başlayacaklarını ifade eden Aydın, Stockholm'a haftada iki kez sefer gerçekleştireceklerini bildirdi.

Uçuşlar hakkında detaylı bilgi için www.sunexpress.com/tr internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 
 
Not: Sitemizin herhangi bir havayolu/şirketle ilgisi bulunmamaktadır. Yazılan yazılar / haberler / fırsatlar site misafirlerini bilgilendirmeye yöneliktir.


 
Türkiye
Ana Sayfa
          İzmir
Ana Sayfa
 




 Yazılan Yorumlar...
  Henüz Yorum Yazılmamıştır
 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.