Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Festival ve Etkinlik Haberleri ::::: İzmir 23 Nisan Çocuk Festivali 2011        
Ülke Şehir Ekleme Tarih Aralığı Okunma Yorum Yazan 
Türkiye İzmir 15 Nisan 2011 19 Nisan 2011
21 Nisan 2011
2395 0 Erdin İVGİN 
 
 İzmir 23 Nisan Çocuk Festivali 2011
 Türkiye » İzmir
 (Tanıtım)

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Doğal Yaşam Parkı'nda 3 gün sürecek festival ile kutlamaya başlayacak.

Bu yılki "23 Nisan Çocuk Festival"i 19-20-21 Nisan 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Her gün 450 çocuğun katılacağı etkinliklerde tam bir şenlik havası esecek. Programa Doğal Yaşam Parkı'nı gezerek başlayacak olan çocuklar, Gezici Sanat Otobüsü tiyatro gösterilerini izleyecek, seramik-heykel-resim-kukla atölyeleri ile yüz boyama etkinliklerine katılacak. Heykel Atölyesi etkinlikleri fil barınağının yanında yapılacak. Minikler burada, Asya filleri Begümcan, Winner ve yavru fil İzmir'i model alarak heykel çalışması gerçekleştirecek. Seramik Atölyesi ise çocuk hayvanat bahçesi yanında çalışacak. Festivalde İzmir Kent Konseyi Çocuk Meclisi etkinlikleri ile ÇOGEM Müzik grubu dinletisi de yer alacak. Ayrıca geleneksel sokak satıcıları, animatörleri ile pamuk helva ve macun ikramı yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu ise 23 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da, Kent Orkestrası ile birlikte İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde bir konser verecek.


 

Türkiye
Ana Sayfa

 

 Türkiye
Festival Etkinlik

 

İzmir
Ana Sayfa

 

İzmir
Festival Etkinlik




 Yazılan Yorumlar...
  Henüz Yorum Yazılmamıştır
 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.


Festival/Etkinlik Haberleri (Türkiye)