Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Fırsatlar ::::: İDOBUS'le Denizde Uçan Karada Kaçan Kampanya...        

      Ekleme Düzenleme Fırsat Tarihleri Okunma Yazan
    11 Mart 2012 11 Mart 2012
15 Mayıs 2012
4112 hakangeziyor
 
  İDOBUS'le Denizde Uçan Karada Kaçan Kampanya...

İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) 22 Mart 2012 tarihinden itibaren, IDOBUS adı altında, Türkiye'de ve Marmara Denizi'nde seyahat etmenin yeni ve çok uygun yolunu uygulamaya koymaya hazırlanıyor. İstanbul ve İzmir'den karşılıklı günde 13 sefer yaparak yepyeni bir yolculuk anlayışını sunmaya hazırlanan İDOBUS ile tek bir bilet alarak hem feribot hem de otobüsle seyahat edebileceksiniz.

Seferler İstanbul'dan saat 06.00'da başlayacak ve saat 24.00'e kadar sürecek. İzmir'den ise başlama saati 01.30. Erken alımlarda Bursa'ya yapılacak seyahatler 1 TL'den başlayacak. Yani seferlerin başlayacağı 22 Mart'tan itibaren Bursa'ya 1 TL'ye seyahat edilebilecek. Fiyatlar, 1-5-8-12 TL civarında olacak, en yüksek fiyat 25 TL olacak. İstanbul - Balıkesir 13 TL; İstanbul - Manisa 19 TL ve İstanbul-İzmir ücreti ise 22 TL'den başlayacak. Bilet fiyatı ne olursa olsun webden alımlarda 1 TL, çağrı merkezinden ve gişeden alımlarda ise 2 TL servis ücreti ödenecek.

Sistem Nasıl Çalışacak? Kabataş'tan yolcular alınıp Bursa Güzelyalı terminaline taşınacak. Bursa şehir içi taşımacılık hizmeti olmayacak. Yocular, Ulusoy ve Kamil Koç otobüs şirketlerinin otobüsleriyle İzmir, yol üzerinde Manisa ve Balıkesir'e taşınacaklar. Yolcular artık sıkışık şehir içi yollara girmeksizin, İstanbul'a gidişte ve dönüşte kargaşasız bir seyahatin keyfini çıkarabilecek. Böylece İstanbul-İzmir arası, feribot + otobüs yolculuğu ile toplam 6 saat 30 dakikada tamamlanacak. Otobüslerde ücretsiz wi-fi hizmeti de sunulacak.

İDOBUS ile ilgili biletleme, seferler ve diğer detaylar için www.idobus.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Biz de www.gezialemi.com ekibi olarak hayırlı olsun diyoruz.

Kaynak: www.idobus.com.tr

Not: Sitemizin herhangi bir havayolu/şirketle ilgisi bulunmamaktadır. Yazılan yazılar/haberler/fırsatlar site misafirlerini bilgilendirmeye yöneliktir.






 Yazılan Yorumlar...
FikretYaz
(11 Mart 2012)

Harika bir şey ! Her ne kadar Ankarada oturuyor olsam da nihayet ülkemizin potansiyel fırsatlarından halk ve doğal olarak o halkın içindeki biz de yararlanabileceğiz. Hatta bir arkadaş bu konuda gezi izlenimlerini paylaşırsa çok memnun oluruz.

 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.