Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Festival ve Etkinlik Haberleri ::::: Dubai Alışveriş Festivali  2024 Ocak       
Ülke Şehir Ekleme Okunma Yorum Yazan 
Birleşik Arap Emirlikleri Dubai 30 Kasım 2012     4437 0 hakangeziyor 

 Dubai Alışveriş Festivali  (2024 Ocak)
 Birleşik Arap Emirlikleri » Dubai
 (Alışveriş)

"Bir dünya, bir aile, bir festival' sloganıyla 1996 yılında beri dünyada ilk defa alışveriş ve eğlenceyi bir araya getiren geleneksel Dubai Alışveriş Festivali, erkek, kadın ve çocuk ayırt etmeden her yıl 2000'den fazla markayı indirimli (vergisiz) fiyatlarla dünyanın her yerinden gelen turistlere sunuyor. Dilerseniz klimalı ultra-modern alışveriş merkezleri ziyaret edebilir, dilerseniz geleneksel çarşıları gezebilirsiniz.

 
Dubai Alışveriş Festivali boyunca şehir tam bir karnaval havasına bürünüyor. 32 gün süren festival boyunca büyük indirimlerin yanı sıra dünyanın en büyük altın çekilişi, lüks araba çekilişi ve diğer fırsatlar sayesinde ziyaretçiler birçok değişik ödül kazanma şansına sahip oluyor. Dubai, festival boyunca konserler, oyunlar, birbirinden güzel şovlar, sokak eğlenceleri, geçit törenleri, defileler, havai fişek gösterileri, çeşitli yarışmalar ve promosyonları içeren birbirinden mükemmel eğlence organizasyonlarına da sahne oluyor.

Ayrıca, dünyanın dört bir yanından gelen geleneksel el işleri, giysiler, yiyecek ve hediyelik eşyaları bir arada görmek isterseniz, onlarca ülkenin standlarının bulunduğu Global Köy'de bir gezinti de yapabilirsiniz. Ya da Deira Towers alışveriş merkezindeki Halı Çarşısı'na uğrayabilirsiniz.

 
Festval hakkında daha detaylı bilgi için www.dubaishoppingfestival.com internet sitesini inceleyebilirsiniz.


 
Birleşik Arap Emirlikleri
Ana Sayfa
   Birleşik Arap Emirlikleri
Festival Etkinlik
  Dubai
Ana Sayfa
  Dubai
Festival Etkinlik



 Yazılan Yorumlar...
  Henüz Yorum Yazılmamıştır
 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.