Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Haberler ::::: Atina Ücretsiz Yürüyüş Turları Rehberi        


Ülke Şehir Ekleme Düzenleme Okunma Yorum Yazan 
Yunanistan Atina   27 Mart 2012 4357 2 hakangeziyor 
 
  Atina Ücretsiz Yürüyüş Turları Rehberi

Medeniyetin beşiği olarak kabul edilen Yunanistan'ın başkenti Atina'da hiç ücret ödemeden ya da memnun kaldığınız takdirde istediğiniz kadar bahşiş ödeyerek katılabileceğiniz yürüyüş turları düzenleniyor. "Athens Free Walking Tour" tarafından organize edilen bu turla ilgili detaylar aşağıda yer alıyor.

ATHENS FREE WALKİNG TOUR Atina'da ücretsiz yürüyüş turları düzenleme fikri ilk kez 2009 yılında ortaya çıkmış. Herhangi bir kamu ya da özel sektör desteği bulunmayan "Athens Free Walking Tour" oldukça profesyonel ve başarılı turlar düzenliyor.

Atina'daki tur Akropolis Müzesi önünden başlıyor. Yalnız bu tura katılmak için önceden e-maille irtibat kurmanız gerekiyor. (info@athensfreewalkingtour.com) Yaklaşık 2,5 saat süren bu tur boyunca Atina'nın 3000 yıllık tarihini gözleyecek ve tarihin derinliklerinde yolculuk yapacaksınız.

Turlara katılmak için mutlaka irtibata geçmeniz gerekiyor. Bu tarz turlar temel olarak ücretsiz ancak memnun kaldığınız takdirde birkaç Euro bahşiş bırakmak adetten. Tur sırasında rehberinize şehirle ilgili her türlü soruyu, en iyi restoranı, en ucuz barı, en eğlenceli mekanı vb. sorabilirsiniz. Bunun dışında Athens Free Walking Tour, arzunuz üzerine ücretli özel turlar da düzenliyor.

Turlara rezervasyon yaptırmak ve daha detaylı bilgi almak isteyenler www.athensfreewalkingtour.com internet sitesini inceleyebilirler.

İyi yürüyüşler...

Hazırlayan: M. Hakan Özbaran / Gezialemi.com



NOT: Yukarıda belirtilen hususlar, ilgili web sitesinin incelenmesi ve ihtiyaç duyulacak temel bilgilerin özetlenmesinden oluşmaktadır. Tek amacı Atina şehrini ziyaret etmeyi düşünen kişilere farklı alternatifler sunmak olan bu haberde yer alan bilgilerin güncel olmasına azami özen gösterilmektedir. Bu konuda sitemizi takip eden dostlarımızın desteğine her zaman açığız. Tüm çabalara rağmen eksik, hatalı ya da güncel bilgiler olmamasından dolayı www.gezialemi.com sitesinin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.







 
Yunanistan
Ana Sayfa
          Atina
Ana Sayfa
 




 Yazılan Yorumlar...
NEŞE
(03 Mayıs 2012)

Bu tip turlar,bütün gün sürmediği için yemek sorun olmuyor,tur dağıldıktan sonra bir şeyler yersiniz ama suyunuzu yanınıza alın...Tuvalete gelince,sizin o işi kendinizin ayarlaması gerek,tur başlamadan halledin...Bu turlar genellikle ingilizce,bu nedenle söylenenleri anlamak için de ingilizce bilgisi şart diyorum,veya türkçe bir rehber kitaptan oku turu izleyin....

BİRAY YOLCU
(02 Mayıs 2012)

yürüyüş sırasında ihtiyaçlarımızı "yemek.su tuvalet gibi" kendimizmi karşılıyoruz ya da organizsyonmu bizi yönlendiriyor? ingilizcem çok az sorun olur mu? bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.