Gezi Alemi

e-Posta:    Şifre:     Kaydol | Şifremi Unuttum
 
Gezi Alemi ::::: Haberler ::::: GEZİALEMİ ÜÇ YAŞINDA...        


Ülke Şehir Ekleme Düzenleme Okunma Yorum Yazan 
Türkiye   17 Temmuz 2013 3128 11 gezialemi 
 
  GEZİALEMİ ÜÇ YAŞINDA...

Günler, haftalar hatta yıllar ne kadar da çabuk geçiyor... 2010 yılının 17 Temmuz günü "Söz Uçar Yazı Kalır" anlayışıyla ilk gezi yazısını sitemize eklediğimizde açıkçası nereye kadar devam edeceğini, hangi noktaya kadar ilerleyebileceğimizi tahmin edemiyorduk. Hedefimiz özellikle herhangi bir turizm şirketi yerine kendi başına ve/veya arkadaşlarıyla gezmek isteyen dostlarımıza yardımcı olabilmek, onlara tecrübelerimizi aktarabilmek ve ekonomik seyahat alternatiflerini sıcağı sıcağına kendilerine duyurabilmekti. Bu işe başlarken neyi eksik gördüğümüze inandıysak onu vermeye ve paylaşmaya çalıştık. Umuyoruz ki üçüncü yaş günümüzü kutladığımız bugünde arzuladığımız ve hedeflediğimiz noktaya ulaşabilme yolunda önemli adımlar atabilmişizdir.


Herhangi bir ekonomik kaygı gütmeden, tamamen amatör bir ruhla başlayan yolculuğumuzda bu yıl bir yenilik yaparak herkesin kendi yazı ve fotoğraflarını paylaşmasına imkan tanıyan düzenlemeler yaptık.  Bunun sonucunda düzenli yazı, fotoğraf ve yorumlarını bizlerle paylaşan onlarca "yeni" dostumuz oldu. Her geçen gün büyüdük, geliştik. Günlük ortalama 2000 farklı ziyaretçi ve yaklaşık 10000 sayfalık okunma sayısı ile amatör ruhumuzdan hiç bir ödün vermeden "aranılan" ve "mutlaka izlenmesi gereken" bir gezi sitesi haline geldiğimize inanıyoruz.


2013 yılındaki bir diğer yenilik de henüz "emekleme" döneminde olsa da "Serbest Kürsü" bölümü oldu. Herkesin gezi ve seyahatle ilgili deneyimlerini paylaşabileceği, kafasına takılan soruları sorabileceği bir platform oluşturmaya başladık. Sizlerin katkıları ile yakın dönemde aranılan bir sayfa olacağına inanıyoruz. 


Herşey bir yana siz dostlarımızın desteği ve teşviki olmadan bu noktaya gelmemiz çok zor olurdu. Umuyoruz ki önümüzdeki dönemde yepyeni dostlarımızın da aramıza katılmasıyla daha güzel ve daha doyurucu paylaşımlarla sizlerle birlikte olacağız.


Sizleri ve Gezialemini çok seviyoruz. Hepimizin üçüncü yaş günü kutlu olsun...


Birlikte Nice Yıllara...


 

 

 










 
Türkiye
Ana Sayfa
         
Ana Sayfa
 




 Yazılan Yorumlar...
Setenay Süzer
(20 Ağustos 2013)

Fotoğraf ve seyahat anıları,paylaşıldıkça daha değerli ve yaşamlarımızı anlamlı kılan hobilerimiz.Gezi Alemi ile tanışalı bir yıl oldu,Slovenya gezimiz için internette bilgi ararken rastlamıştım,daha sonraları tiryakisi oldum.Gezdiğim yerleri başkasının gözüyle yeniden gezip görmek,görmeyi dilediğim ülkeler hakkında bilgilenmek için sayfaları arasında gezinirken saatlerin nasıl geçtiğini anlamadım ve sonunda yazmak için ben de heveslendim.Yazdıklarımdan etkilenip gezi rotalarına buna göre planlayan olursa ne mutlu bana diyerek paylaşımın tadına vardım.Gezi sunumları yanında turizmin hemen her konusunda haberler vermesi,zengin içerikli bilgilerle ülke tanıtımları ayrıca son derece yararlı hizmetler.Gezi Alemimizin üçüncü yaşgünü kutlu, daha uzun yıllar başarılı yayınları daim olsun.

Şükran Şahin
(17 Ağustos 2013)

Gezgin ruhumu gezerek beslerdim. Ancak "Gezi alemi" sitesinde değerli eğitimci, gezgin Murat Özsoyun önerisiyle, ilk kez gezi yazıları yazmaya başladığımda ve bu sitede gezgin ruhlarla paylaştığımda gezilerim bana daha anlamlı gelmeye başladı. İyi ki varsın gezi alemi. İçimdeki yazma hevesimi ateşledin. Artık dostlarım gezilere çıkmadan önce seni ziyaret ediyorlar. Gezi notlarını alıp, zaman kazanıyorlar, gezilerinin rotasını sana danışarak çiziyorlar. İyi ki doğdun. 3.yaşın kutlu, okurların mutlu olsun!

fdrrkmn
(24 Temmuz 2013)

iyi ki doğdun Gezialemi!
sanırım 2,5 yıldır takipçinizim, bana çok şey kattınız, teşekkürler:)

aysetam
(19 Temmuz 2013)

gezialemi gördüğüm en sade gezi sitesi bizi rahatsız eden hiç bir reklam, popup bulunmuyor yıllar sonra geri dönüp aynı sayfayı rahatlıkla bulabiliyorsunuz umarım yıllarca devam edersiniz

Özlem Yanar
(19 Temmuz 2013)

Arama motorlarına gezi yazdığınız zaman(son 2 ay hariç)onlarca gezi sitesi karşılar sizi.Ama hiç dikkat ettiniz mi buz gibi teknik yazılardır hepsi,en azından bana göre öyle:)Oysa bu site adını öyle güzel taşıyor ki.Tüm gezenlerin kendine göre güzelliklerle anlattığı gerçek bir alem.Mutlu yıllar Gezi Alemi,çok yaşa ki bize çok çok güzellikler yaşat okurken...

AyşeGüleç
(18 Temmuz 2013)

"Bir siteye girdim hayatım değişti" diyebileceğiniz, sizi etkileyen, bilgilendiren, eğlendiren bir site burası:) Teşekkürler

AhmetBilir
(18 Temmuz 2013)

Bu siteyi kuranların eline sağlık. Bu kadar doyurucu başka bir site yok. Böyle devam edin.

Engin D
(18 Temmuz 2013)

Üç yıl gibi kısa bir sürede ulaşılan sonuç bence çok başarılı. Dahada ileri gideceğinden ve İnternet in en büyük Türkçe kaynağı olacağından eminim. Aranıza katıldığım bu güzel gezialemi topluluğuna çok teşekkür ederim.

denizci
(18 Temmuz 2013)

İyi işler yapıyorsunuz. Sade, şatafattan uzak... Devamını dilerim...

Erdin İVGİN
(17 Temmuz 2013)

Gezialeminin bu günlere gelmesinde katkı sağlayan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz.
Nice mutlu yıllara

levent
(17 Temmuz 2013)

Gezi alemini bu günlere getirenlere binlerce teşekkür...Üç yılda gelinen nokta emeklerinizin boşa gitmediğini gösteriyor bence. Nice yıllara, nice mutlu gezilere...

 Yorum yazmak isterseniz...
 
Yorum Yazabilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız.